Şemsiyeleri hazırlayın: Eskişehir'de o günler yağmur yağacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şemsiyeleri hazırlayın: Eskişehir'de o günler yağmur yağacak!
A
a

Eskişehir'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havalar nihayet geride kaldı. Eskişehir'de hangi günler yağmur yağacak? İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de uzun süredir etkisini gösteren sıcak havaların ardından gelecek olan yağmurlarla birlikte nihayet serinleyeceğiz. Ağustos ayının son günleri Eskişehir'de yağışlı geçecek. 

İşte Eskişehir'de 5 günlük hava durumu tahmini!

26 Ağustos Pazartesi

Eskişehir'de bugün hava sabah saatlerinde az bulutlu ve 27 derece olacak. Öğle saatlerinde ise 31 derece olan hava akşam saatlerinde 23 derece olacak.

27 Ağustos Salı 

Eskişehir'de hava yarın gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek ve en yüksek sıcaklık 30 derece, en düşük sıcaklık ise 16 derece olacak.

28 Ağustos Çarşamba

Eskişehir'de hava Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek ve en yüksek sıcaklık 28 derece, en düşük sıcaklık ise 17 derece olacak.

29 Ağustos Perşembe

Eskişehir'de hava Perşembe günü yine gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek ve en yüksek sıcaklık 29 derece olurken, en düşük sıcaklık 15 derece olacak.

30 Ağustos Cuma

Eskişehir'de hava Cuma günü de gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek ve en yüksek sıcaklık 29 derece olurken, en düşük sıcaklık 16 derece olacak.

Kaynak : MUHABİR -TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi