Eskişehir'in polis ekiplerinden motosikletli kuryelere denetim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Eskişehir'in polis ekiplerinden motosikletli kuryelere denetim
A
a

Eskişehir’in Köprübaşı bölgesinde polis ekipleri, motosikletli kuryelere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’in en işlek noktalarından biri olan Köprübaşı’nda polis ekipleri tarafından motosikletli kuryelere yönelik denetimler devam ediyor. Trafik güvenliğini sağlamak ve kurallara uygun taşıma yapılmasını kontrol etmek amacıyla yürütülen denetimlerde, belgeler, ekipman kullanımı ve sürüş kurallarına uyulup uyulmadığı inceleniyor.

Öğle saatlerinde gerçekleştirilen denetimde, trafik polisleri, cadde üzerinde durdurdukları kuryelere ait motosikletlerin ruhsat ve plaka bilgilerinin kontrolünü yaptı. Sürücülerin ehliyet ve ekipman durumları da denetim kapsamında değerlendirildi. Denetime takılan bir kuryenin, motorunun arkasında taşımacılık faaliyeti yaptığı firmanın ekipmanları dikkat çekerken, uygulama esnasında araç trafiğinin geçici olarak yavaşladığı gözlendi.

Yaya yoğunluğunun her gün arttığı bölgede, denetimlerin özellikle gün içinde belirli saat aralıklarında sürdürüldüğü görülüyor. Uygulamalar kapsamında, motosikletli kuryelerin taşıma koşullarına ve güvenlik donanımlarına yönelik kontrollerin, trafik düzenini sağlamak ve olası kazaların önüne geçmek amacıyla devam ettiği bildirildi.

Yetkililer, kent merkezindeki uygulamaların sadece belirli bir noktaya özgü olmadığını, benzer denetimlerin farklı caddelerde de sürdüğünü belirtiyor. Denetimlerin, motosikletli taşıma faaliyetlerinin artmasıyla birlikte ilerleyen günlerde de sıklaştırılması bekleniyor.
 
 
Kaynak : TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi