Sakarya'da hava durumu nasıl olacak? (4 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sakarya'da hava durumu nasıl olacak? (4 Ekim 2024)
A
a

Sakarya'da önümüzdeki günlerde sıcak ve güneşli bir hava etkili olacak. Bugün ve yarın sıcaklıklar 30°C'nin üzerinde olacak, Pazar günü ise biraz serinleyip 29°C civarında seyredecek. Ancak, hafta başında Pazartesi günü, gök gürültülü sağanak yağışlar ve sıcaklık düşüşüyle birlikte, Sakarya'da kışa yakın bir hava durumu bekleniyor. İşte Sakarya için 5 günlük hava durumu tahmini...

Sütiş Eskişehir

Sakarya'da önümüzdeki günlerde sıcak ve güneşli bir hava etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, şehirde bu hafta boyunca hava sıcak ve güneşli olacak, ancak hafta başında, Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlar ve sıcaklık düşüşü bekleniyor. İşte Sakarya için 5 günlük hava durumu tahmini:

  • Bugün (5 Ekim 2024, Cumartesi): Sakarya'da bugün açık ve güneşli bir hava hakim olacak. Sıcaklık 30°C civarında olacak. Havanın genellikle açık olması, dışarıda vakit geçirmek için oldukça güzel bir gün sunacak.

  • Yarın (6 Ekim 2024, Pazar): Yarın, Sakarya’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık ise 32°C’ye kadar çıkacak. Güneşli saatlerin yanı sıra bulutların zaman zaman hava üzerinde etkisi olacak. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklıkların yüksek olacağını unutmamalısınız.

  • 6 Ekim 2024, Pazar: Pazar günü, sıcaklıklar 29°C civarında olacak ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava biraz daha serinleyecek, ancak yine de güneşli saatler geçireceğiz.

  • 7 Ekim 2024, Pazartesi: Pazartesi günü ise Sakarya'da gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 22°C civarına düşecek. Yağışlar, özellikle öğle saatlerinden itibaren etkili olacak ve hava daha serinleyecek. Bu nedenle dışarıda olacakların şemsiye almalarını öneriyoruz.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi