Kurtuluş Mahalle Meclisi 1. Seçimli Genel Kurulu yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kurtuluş Mahalle Meclisi 1. Seçimli Genel Kurulu yapıldı
A
a

Odunpazarı Kent Konseyi, yerel demokrasiyi güçlendirmek ve mahalle sakinlerinin katılımını artırmak amacıyla Kurtuluş Mahalle Meclisi’nin 1. Seçimli Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

Sütiş Eskişehir

Odunpazarı Kent Konseyi Kurtuluş Mahalle Meclisi’nin 1. Seçimli Genel Kurulu, 12 Ekim Cumartesi günü “Demokrasi Mahalleden Başlar” mottosuyla Odunpazarı Kent Konseyi Ortak Akıl Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel kurulda, Odunpazarı Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri olan muhtarlar; Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Akın Yüksel, Vadişehir Mahallesi Muhtarı Aynur Öngel ve Dede Mahallesi Muhtarı Ömer Saraç, etkinliğe katkı sağladılar.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, divan kuruluna başkanlık ederek mahalle meclisinin önemini vurguladı. Kumru, “Mahalle meclisleri, vatandaşların yerel yönetim süreçlerine aktif katılımını sağlayarak ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğrudan ifade etmelerine olanak tanır. Bugün burada bir araya gelerek, hep birlikte daha iyi bir yaşam alanı yaratmak için adımlar atıyoruz” dedi.

Seçimle belirlenen yürütme kurulu üyeleri, Kurtuluş Mahallesi’ni temsil edecek ekibi oluşturdu. Yeni üyeler, mahalle sorunlarını çözmek için çalışmalara başlayacaklarını belirttiler. Mahalle sakinleri, mahalle meclislerinin önemine dikkat çekerek demokrasiye olan inançlarının güçlendiğini ifade ettiler.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi