İşte Eskişehirspor'un yeni transfer planları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehirspor'un yeni transfer planları
A
a

Eskişehirspor'da transfer çalışmaları hız kazanıyor. Geçtiğimiz haftayı sessiz geçiren kulüp, yeni futbolcuları kadroya katma hazırlıklarına başladı. Bu hafta içinde imzaların atılması beklenirken, öncelikli hedef Necati Önal'ın transferini tamamlamak

Sütiş Eskişehir
Geride bıraktığımız haftayı transfer yapmadan kapatan Eskişehirspor’da bugünden itibaren hareketli bir hafta başlayacak. Yönetim anlaşma sağladığı futbolculara imza attırmayı hedefliyor. 

Öncelik Necati

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor için bu hafta içi hareketli geçecek. Siyah Kırmızılı yönetim geçtiğimiz haftayı transferde imzasız kapatırken bu hafta içinde yeni transferlerin takıma katılması bekleniyor. Kırmızı Şimşekler, prensipte anlaşma sağladığı Necati Önal’a bir kısım ödeme yapıp deneyimli futbolcuyu Eskişehir’e çağırıp imza töreni yapmayı hedefliyor. 

Liste oldukça kabarık

Eskişehirspor yönetimi ayrıca listesinde yer alan Kerem Deler, Gökhan Çamur, Emin Soğuk, Murat Kara ve Ömercan Aslan ile son görüşmeleri yapacak. Eğer yönetim kaynak bulabilirse bu oyuncuları şehre davet edip imza attıracak. Eskişehirspor şimdiye kadar 8 transfer yaparak transfer sezonunu açmıştı. Taraftarlar bu hafta içi yeni isimlerin kadroya katılmasını bekliyor. 

Kaynak arayacaklar

Es Es yönetimi bir yandan transfer çalışmaları yaparken bir diğer yandan da kaynak arayışlarını sürdürecek. Yönetim öncelikle kol, şort ve formadaki sırt kısmına sponsor arayacak. Göğüs sponsorluğu için ETİ ile yeniden anlaşan Eskişehirspor buradan gelecek parayı da transfere harcayacak. 
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi