Instagram'dan Yeni Bir Özellik: Hikayelere De Yorum Yapılacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Instagram'dan Yeni Bir Özellik: Hikayelere De Yorum Yapılacak!
A
a

Instagram, kullanıcıların hikaye paylaşımlarına yorum yapabilmelerini sağlayan yeni bir özellik geliştirdiğini duyurdu. Bu yeni özellik, platformun kullanıcıları arasındaki etkileşimi artırmayı hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Instagram yöneticileri, kullanıcıların hikayeler bölümünde daha fazla etkileşime girebilmelerini sağlamak amacıyla bu yeni özellik üzerinde çalıştıklarını belirtti. Böylece artık Instagram kullanıcıları, arkadaşlarının veya takip ettikleri kişilerin paylaştığı hikayelere yorum yapabilecekler.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, şirketin Instagram kanalında yeni özelliğe ilişkin bir ekran görüntüsü paylaştı. Daha önce de Instagram başkanı Adam Mosseri, Hikayeler formatının uygulamanın en popüler özelliklerinden biri olduğunu ve ana akışa içerik göndermekten daha yaygın olarak kullanıldığını ifade etmişti. Ayrıca Instagram, kullanıcıların istedikleri takdirde hikayelerine yorum gönderme seçeneğini devre dışı bırakabileceklerini de belirtti. Böylece kullanıcılar, Hikayelerinin daha özel ve kontrollü bir şekilde kalmasını sağlayabilecekler.

Yeni özelliğin, Instagram toplulukları arasındaki etkileşimi artırması ve kullanıcıların daha eğlenceli bir deneyim yaşamaları bekleniyor. Ayrıca, hikayeler üzerinden yapılan yorumların, içeriklerin daha fazla etkileşim almasına ve popülerlik kazanmasına da katkı sağlaması öngörülüyor.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi