İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın nereli? İlkin Aydın boyu kaç?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın nereli? İlkin Aydın boyu kaç?
A
a

Galatasaray'da smaçör olarak oynayan milli voleybolcu İlkin Aydın yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için Tuğba Şenoğlu'nun yerine Filenin Sultanları'nın kadrosuna alındı. Son dakika yapılan bu değişiklik sosyal medyayı ikiye böldü. Kimileri de İlkin Aydın'ın kim olduğunu ve hayatını merak ediyor. Peki İlkin Aydın kimdir, hangi takımlı, boyu kaç ve kaç yaşında? İşte İlkin Aydın hakkında detaylı bilgiler.

Sütiş Eskişehir
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından İlkin Aydın gösterdiği performans ile adından söz ettiriyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı’ndan İlkin Aydın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, İlkin Aydın kimdir? A Milli Kadın Voleybol Takımı’ndan İlkin Aydın kaç yaşında nereli?

İlkin Aydın Kimdir?

İlkin Aydın, 5 Ocak 2000 tarihinde Ankara'da doğmuş olmasına rağmen aslen Karadenizlidir ve oğlak burcudur. Şu anda 23 yaşında olan 1.83 boyundaki başarılı genç sporcumuz, 2017 yılında Galatasaray'a transfer oldu ve 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Ancak takımı onun potansiyelini fark ederek sözleşmesini uzattı ve o da bu süre zarfında Galatasaray formasıyla başarılı performanslar sergilemeye devam etti.

İlkin Aydın sadece kulübünde değil, milli takımda da gösterdiği performanslarla adından sıkça söz ettirmekte. A Milli Takım ile 2018 ve 2022 yıllarında Akdeniz Oyunları'nda, 2021 yılında ise Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası ve FIVB Voleybol Kadınlar Uluslar Ligi'nde yer alarak ülkemizi gururla temsil etti. Bu turnuvalarda gösterdiği performanslarla adeta taraftarlarıyla gurur duymalarını sağladı.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi