İlhan Var, Anadolu Üniversitesi'nde göreve başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlhan Var, Anadolu Üniversitesi'nde göreve başladı
A
a

Anadolu Üniversitesi, 3. Lig'de üst üste yaşadığı üç mağlubiyetle hayal kırıklığına uğrayarak Teknik Direktör Caner Karuk ile yollarını ayırmıştı. Yeni teknik direktör İlhan Var, göreve gelmesinin ardından ilk antrenmanına çıkarak futbolcularla tanıştı.

Sütiş Eskişehir
3. Lig’de üst üste 3 mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaşatan Anadolu Üniversitesi’nde Teknik Direktör Caner Karuk’un gönderilmesinin ardından yeni Teknik adam İlhan Var göreve getirilmişti. Var ilk antrenmanına çıktı. 
Karuk gitmişti

3. Lig 1. Grup’ta 4 maçta 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Anadolu’da Kütahyaspor maçı sonrası ayrılık yaşanmıştı. Temsilcimizde Caner Karuk ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör İlhan Var ile anlaşma sağlandı. Var ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıktı. Futbolcularla tanışan Var’a Başkan Galip Özsarı eşlik etti. Takımına güvendiğini ve İlhan Var ile birlikte çıkış yakalayacaklarını söyleyen Özsarı, başarı diledi. Anadolu Üniversitesi ligin 5’inci haftasında 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da sahasında Bursaspor’u ağırlayacak.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi