Eskişehirspor U-19 Takımı’nın statüsü belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor U-19 Takımı’nın statüsü belli oldu
A
a

Eskişehirspor U-19 Takımı’nın mücadele edeceği Gelişim Ligleri’nde statü belli oldu. Eskişehirspor U19 Takımı önümüzdeki sezon U19 Elit B Ligi’nde, U17’ler ise Bölgesel Gelişim Ligi’nde yarışacak

Sütiş Eskişehir
U19 Elit B Ligi 2024-25 sezonunda 18 takımın katılımı ile tek grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Lig müsabakalarının tamamlanması ile puan cetvelinde ilk iki sırada bulunan kulüpler U 19 Elit A Ligine yükselecek, son dört sırada bulunan kulüpler direkt bir alt lige düşecek. U19 Elit B Ligini sezon sonunda 3. sırada bitiren takım ile U19 Elit A Liginde sezon sonunda 16. sırada bulunan takım, Play-İn / Play-Out müsabakası oynayacak. Müsabakayı kazanan takım bir sonraki sezon U19 Elit A Liginde, kaybeden takım bir sonraki sezon U19 Elit B Liginde mücadele edecek.

U-17 statüsü yayınlanmadı

U19 Elit B Ligini 14. sırada bitiren takım ile U19 BGL Play-Off müsabakalarında 3. olan takım arasında tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre Play In / Play Out müsabakası oynanacak ve müsabakayı kazanan takım bir sonraki sezon U19 Elit B Liginde, kaybeden takım bir sonraki sezon U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele edecek. Eskişehirspor U17 Takımı ise Bölgesel Gelişim Ligi’nde yer alacak. U16, U15 ve U14 takımları da Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele edecek. Henüz o liglerin statüsü TFF tarafından yayınlanmadı. 

U19 Elit B Ligi

Eskişehirspor
Gaziantep FK
Ankaraspor
Alanyaspor
İstanbulspor
Giresunspor
Bursaspor
Altay
Pendikspor
Manisa FK
Sakaryaspor
Fatih Karagümrük
Ankara Keçiörengücü
Isparta 32 Spor
Turgutluspor
Adanaspor
Göztepe
Bucaspor 1928
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi Muhabiri - Ahmet Deniz Canoruç
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi