Eskişehirspor tam gaz ilerliyor: İşte 3 yeni maç...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tam gaz ilerliyor: İşte 3 yeni maç...
A
a

Eskişehirspor, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girdi. Kırmızı-Siyahlılar, bu hedef doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Ergun Ortakcı yönetimindeki ekip, bu hafta üç farklı rakiple hazırlık maçı yapacak. Yoğun tempoda antrenmanlarını sürdüren Eskişehirspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sütiş Eskişehir
Teknik Direktör Ergun Ortakcı önderliğinde çok yoğun bir hazırlık dönemi geçiren Eskişehirspor’da yeni haftada vites düşmeyecek. Kırmızı Şimşekler, 11, 14 ve 18 Eylül’de 3 hazırlık maçı yapacak. 

Vites düşmüyor

2024-2025 sezonuna şampiyonluk hedefiyle başlayan Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip geçtiğimiz hafta 4 hazırlık maçı yaptı ve bu maçların tamamını kazanmayı başardı. Bir yandan hazırlık maçları yapan Es Es bir diğer yandan da antrenmanlarını gerçekleştirdi. Eskişehirsporlu futbolcuları yeni haftada da yoğun bir program bekliyor. 

Maçlar tesislerde

Es Es, 11 Eylül Çarşamba günü İnegöl Kafkas, 14 Eylül Alpagut Sümespor ve 18 Eylül de ise Nişantaşıspor ile hazırlık maçı yapacak. Bu maçların hepsi Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanacak. Es Es, 18 Eylül’den sonra ise hazırlık maçlarını şehir dışında oynamayı planlıyor. Kırmızı Şimşekler Afyon ve Kartepe’de kamp yapan ekiplerle görüşerek hazırlık maçı yapacak
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi