Eskişehirspor maçları ne zaman başlayacak? İşte cevabı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçları ne zaman başlayacak? İşte cevabı...
A
a

Bölgesel Amatör Lig'den kurtularak hak ettiği üst liglerde görmek istediğimiz Eskişehirspor yeni sezona hazırlanıyor. Yönetim transfer çalışmalarına devam ederken Eskişehirspor taraftarları da ligin ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte Eskişehirspor maçlarının başlayacağı tarih...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıklarının 5 Ağustos’ta başlaması planlanıyordu. Ancak liglerin Ekim ayının ikinci haftası başlaması duyumları nedeniyle toplanma ertelendi.

Kadro oluşturuluyor

Şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadro oluşturmaya çalışıyor. Şimdiye kadar 12 transfer gerçekleştiren Siyah Kırmızılı ekip transferlerine devam edecek. En az 8-10 transfer daha yapmayı planlayan Eskişehirspor’da transferlerin ağustos ayında tamamlanması bekleniyor. 

Ligler 13 Ekim’de başlayacak

Eskişehirspor yeni sezon hazırlıklarına 5 Ağustos’ta başlamayı planlıyordu. Siyah Kırmızılı yönetim ve teknik heyet buna göre planlarını gerçekleştirirken lig başlama tarihlerinin değişeceği yönündeki duyumlar bu planı bozdu. Bölgesel Amatör Lig’in 13 Ekim’de başlaması beklenirken Eskişehirspor’da hazırlıklarını 13-14 veya 155 Ağustos’ta yapmaya hazırlanıyor.
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi