Eskişehirspor herkesi meraklandırdı: İşte transferlerde son durum...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor herkesi meraklandırdı: İşte transferlerde son durum...
A
a

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, kulübün geleceği ve transfer stratejileri üzerine önemli açıklamalar yaptı. Taraftarların merakla beklediği transferler konusunda sabırlı ve titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Entok, "Beklentilerin farkındayız, araştırmalarımız devam ediyor" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da tüm camia transferi beklerken Başkan Ulaş Entok açıklamalarda bulundu. Entok “Beklentilerin farkındayız, araştırmalarımız devam ediyor. Minimum hatayla ilerlemek istiyoruz. Taraftarımız merak etmesin” dedi. 

Kaynak yaratmak gerekiyor

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok Esgroup Spor Servisi’ne konuştu.  Entok, “Yönetim Kurulu olarak hem transfer hem de kulübün diğer konuları ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kaynak nasıl yaratırız, yaratılan kaynağı nasıl kullanırız bunlar üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu hafta da bu konular üzerinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

70’in üzerinde futbolcu var

Beklentilerin farkında olduğunu söyleyen Entok “Beklentilerin farkındayız. Biz de en doğru kararı vermek için hem sabırlı hem de ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer havuzumuzda 70’in üzerinde futbolcu var. Futbolcu araştırmalarını detaylıca yapıyoruz. Birçok yerden araştırıyoruz. Tecrübesi olanlara soruyoruz. Bu süreçte minimum hatayla ilerlemek istiyoruz” dedi.

Herkesin desteğiyle

Yeni sezon hedefleri hakkında konuşan Entok, “Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olup tekrar profesyonel liglere dönmek. İsimlere takılmadan hedefe yoğunlaşmamız lazım. Hep beraber, el birliğiyle, herkesin desteğiyle Eskişehirspor’u şampiyon yapmak için çabalıyoruz, sonuna kadar da çabalayacağız” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ SPOR MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi