Eskişehirspor'da transferler durdu! Nedeni ise...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da transferler durdu! Nedeni ise...
A
a

Eskişehirspor yönetimi, transfer piyasasındaki yüksek ücretler ve sponsorluk görüşmeleriyle ilgili stratejilerini belirlemek için beklemeye geçti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi bu hafta içini transfer yapmadan geçirirken yeni haftanın hareketli geçmesi bekleniyor. Yönetim sponsorluk görüşmeleri ve kadro planlanmasıyla ilgili mesaisini sürdürecek. 

Ücretler çok yüksek

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor’da bu hafta içi taraftarın beklediği transferler gerçekleşmedi. Transfer piyasasının şu an çok yüksek olması nedeniyle acele etmeyen Siyah Kırmızılı yönetim ücretlerin aşağıya düşmesini bekliyor. 1-2 ay önce görüştükleri futbolcuların zaman geçtikçe indirim yaptığını gören yönetim, beklemeye geçti. 

Sponsor görüşmeleri yapılacak

Futbolcuların istediği ücretleri yüksek bulan ve beklemeye geçen yönetim önümüzdeki hafta içinde sponsorluk arayışlarına kaldığı yerden devam edecek. Özellikle göğüs sponsorluğu için ETİ ile yeniden anlaşan yönetimin, yine formanın kol, sırt ve şort kısmına da sponsor bulup kaynak oluşturmak istiyor. 

8 transfer yapıldı

Eskişehirspor şimdiye kadar kadrosuna 8 futbolcuyu dahil etti. Erdin Üzer ile yeniden nikah tazeleyen Es Es, Rasim Mutlu, Orhan Safa Barip, Bahadır Bilen, Yakup Ekinci, Soner Özdemir, Hüseyin Tokmak ve Yakup Demirci’yi renklerine bağladı. Eskişehirspor yeni haftada en az isme daha imza attırması bekleniyor.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon
EsEs26 21 Temmuz 2024 00:53

Çalanları sesleniyoruz.Çaldıklarınızın bir kısmını kulube bağişlayın.Biraz insafa gelin.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi