Eskişehirspor'da hızlı başlangıç: Futbolcuları takibe aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da hızlı başlangıç: Futbolcuları takibe aldı
A
a

Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Ergun Ortakcı, Eskişehir'e gelerek ilk iş olarak U-19 takımının antrenmanını izledi. Deneyimli teknik adam, futbolcuları yakından takip ederek bilgi aldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, Eskişehir’e gelerek yeşil sahaya indi. Deneyimli teknik adam U-19 Takımı’nın antrenmanını yakından izleyerek futbolcuları takibe aldı. 

Ortakcı sahaya indi

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor’da bir diğer yandan da kaynak arayışları sürüyor. Siyah Kırmızılı ekip şampiyonluk hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürürken bu doğrultuda görüşmeler devam ediyor. Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, geçtiğimiz gün Eskişehir’e geldi. Deneyimli teknik adam ayağının tozuyla yeşil sahaya indi. Ortakçı, U-19 takımının antrenmanını takip etti. 

Bilgiler aldı

Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, Başkan Ulaş Entok ve yöneticilerle birlikte U19’un yaptığı antrenmanı takip etti. Ortakcı, U19 Antrenörü Yiğit Cumalı ile görüştü. Genç takımdaki futbolcular hakkında bilgi alan Ortakcı, Salı günü ise U19’un kendi arasında oynadığı çift kaleyi takip etti. Tempolu bir takım oluşturmayı hedefleyen Ortakcı’nın altyapıdan A Takıma takviyeler yapması bekleniyor.

Transferi görüştüler

Teknik Direktör Ergun Ortakcı U19’un antrenmanını izlerken diğer yandan Başka Ulaş Entok ve yöneticilerle çeşitli konularda görüştü. Ortakcı’ya transferde görüşülen isimlerin son durumu hakkında bilgiler verildi. (Ahmet Deniz Canoruç)

Eski öğrencilerime güveniyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı Esgroup spor servisine açıklamalarda bulundu. ‘Eski öğrencilerini getiriyor’ eleştirilerine açıklık getiren Ortakcı, “Eski öğrencilerimden buraya gelen isimlerin hepsine güveniyorum, inanıyorum. Bulancak’tan, Silivri’den yani nereden geldiğinin bir önemi yok. Önemli olan Eskişehirspor’a ne katacakları. Ben de bu konuda dediğim gibi alınan isimlere sonuna kadar güveniyorum” dedi.
 
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi