Eskişehirspor'a imza attı, ilk sözü "taraftar" oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a imza attı, ilk sözü "taraftar" oldu!
A
a

Eskişehirspor'un yeni transferi Cengizhan Avcı, kulübüne katılma kararını taraftarların yoğun isteği üzerine verdi. Taraftarların mesajları ve desteğiyle motive olan Cengizhan, Esgroup Spor Servisi'ne yaptığı açıklamada, "Yaklaşık bir aydır taraftarlar çok sayıda mesaj attı. Gelmemi istediler sağ olsunlar. Şampiyonluk yaşamaya geldim" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un renklerine bağladığı forvet oyuncusu Cengizhan Avcı ilk röportajını Esgroup spor servisine yaptı.

Cengizhan, “Yaklaşık bir aydır taraftarlar çok sayıda mesaj attı. Gelmemi istediler sağ olsunlar. Şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi.

2 Haziran’da yazmıştık

Eskişehirspor’un yeni transferi Cengizhan Avcı’yı Esgroup Servisi 2 Haziran’da gündeme getirmiş ve Es Es’in istediği bir futbolcu olduğunu okuyucularına aktarmıştı. Geçtiğimiz sezon Polatlı’da oynayan Cengiz artık Eskişehirspor’un başarısı için mücadele edecek. İmza töreninden sonra Cengizhan Esgroup Spor Servisi’ne konuştu.

İsteğim gerçekleşti

Eskişehirspor’a rakip olduğu dönemde taraftardan çok etkilendiğini belirten Cengizhan Avcı sabırsızlandığını söyledi. Başarılı futbolcu, “Müthiş bir atmosfer vardı. Her futbolcu böyle taraftar önünde oynamak ister. Bu isteğim gerçekleşti. Taraftarın önüne çıkacağım günü merakla bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Şampiyonluk yaşayacağız


“Eskişehirspor çok büyük bir camia” diyen Cengizhan, “Layık olduğu yerlere tekrar yükselmesi için bu sene inşallah şampiyonluğa ulaşacağız. Yaklaşık bir aydır taraftarlar çok sayıda mesaj attı. Gelmemi istediler sağ olsunlar. Yönetimimize ve teknik heyetimize de teşekkür ederim. Umarım hep birlikte sezon sonu şampiyonluğu kutlayacağız” diye konuştu.
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi