Eskişehir yaz sıcaklarında serinleten keyif!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir yaz sıcaklarında serinleten keyif!
A
a

Eskişehir'de kavurucu sıcaklara rağmen serinlemek isteyenlerin neredeyse ilk adresi hamamlar oluyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hamamlara olan ilgi artıyor. Şehrin çeşitli noktalarındaki hamamlar, sundukları hizmetler ve temizlikleriyle vatandaşların beğenisini kazanıyor.
Hamam ziyaretçilerinden Güleser Aksarı, hamamların genellikle temiz olduğunu belirterek, "Sıcak-soğuk havuz, sauna gibi olanaklar da var. Hamama gitmekten keyif alıyorum," dedi. Aksarı, hamam fiyatlarının da kendisine göre uygun olduğunu ifade etti. Eskişehir’deki hamamlar, sundukları çeşitli hizmetlerle hem yerli halkın hem de turistlerin ilgisini çekiyor. Temiz ve ferah ortamlarıyla bilinen hamamlar, yaz sıcağından bunalanlar için ideal bir dinlenme ve arınma noktası haline geliyor. Hamam sahipleri, yaz döneminde artan müşteri yoğunluğuna cevap verebilmek için ekstra özen gösteriyor. Hamamların, hijyen standartlarını yüksek tutarak ve çeşitli hizmetler sunarak misafirlerini memnun etmeye devam ettiği belirtiliyor.

Eskişehir’deki hamamlar, sıcak yaz günlerinde serinlemek ve rahatlamak isteyenler için vazgeçilmez bir adres olmaya devam ediyor.
 
 
 
Kaynak : TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi