Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü acı haberi böyle duyurdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü acı haberi böyle duyurdu
A
a

Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve aynı zamanda Karabük Bölgesi hakemi olan Mehmet Özdemir, genç yaşta hayata veda etti

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mehmet Özdemir, sağlık sorunları nedeniyle vefat etti.

Rektör Özcan'dan Acı Duyuru

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Mehmet Özdemir’in ölümünü derin bir üzüntüyle duyurdu. Özcan, “Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mehmet Özdemir’in 22 Ağustos 2024 tarihinde rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Taziye Mesajı

Mehmet Özdemir, Karabük Bölgesi hakemi olarak da tanınıyordu. Türkiye Futbol Federasyonu, Özdemir’in vefatını üzüntüyle karşıladığını belirterek, şu taziye mesajını yayımladı: “Karabük ili hakemimiz Mehmet Özdemir’in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Cenazesi 23 Ağustos 2024 Cuma günü öğle namazının ardından Karabük Esentepe Yeşil Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Merhum Mehmet Özdemir’e Allah’tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.”

Kaynak : Eskişehir Teknik Üniversitesi "x" hesabı
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi