Eskişehir OSB eğitimde örnek oluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir OSB eğitimde örnek oluyor
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile birlikte Eskişehir OSB Yaşam Parkı'nda açılışı yapılan Özel Frigya Çocukları Anaokulu'nda incelemelerde bulundu.

Sütiş Eskişehir
Prof. Dr. Gürcan, EOSB’yi ziyaret ederek, burada sanayi ve eğitim alanındaki yatırımları değerlendirirken, Nadir Küpeli ile bir araya geldi. Görüşmede Eskişehir OSB’nin bölge ve ülke ekonomisine sağladığı katkılar üzerinde duruldu. Ziyaretin devamında, Milletvekili Gürcan ve Başkan Küpeli, eğitime yeni başlayan Özel Frigya Çocukları Anaokulu'nu ziyaret etti. Atölye ve sınıfları gezen Gürcan, okulun kurucuları Prof. Dr. Serap Erdoğan ve Tuğba Yörü Acay’dan bilgiler aldı.

Türkiye’ye Örnek Olacak Bir Eğitim Kurumu

Milletvekili Prof. Dr. Gürcan, Eskişehir OSB’nin eğitim alanındaki yatırımlarını övgüyle karşıladı ve "Eskişehir OSB’nin, sanayi dışında eğitime yaptığı bu kıymetli yatırımlar, şehrimizin gelişimi ve nitelikli iş gücü yetiştirilmesi açısından oldukça önemlidir. Özel Frigya Çocukları Anaokulu, bu vizyonun bir parçası olarak dikkat çekiyor. Modern yapısı ve yenilikçi eğitim modeliyle, bu anaokulunun kısa sürede Türkiye genelinde örnek olacağına inanıyorum. Çocuklarımızın çok yönlü gelişimlerini destekleyecek bir anlayışla hizmet verecek olan bu okul, hem Eskişehir hem de ülkemiz için büyük bir değer yaratacaktır." dedi.

Kaliteli Eğitimin Önemi

Eğitim alanında kendisi de bir uzman olan Prof. Dr. Gürcan, eğitimde kalite ve yenilikçiliğin gerekliliğine vurgu yaparak, "Eğitim, toplumların geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Böyle bir modern anaokulunun hayata geçirilmesi, çocuklarımızın daha küçük yaşlardan itibaren kaliteli eğitim almalarını sağlayacaktır. Sanayide çalışan ailelerin çocuklarının güvenle burada eğitim alabilmesi, okulun sosyal sorumluluk açısından değerini artırmaktadır. Emeği geçen herkesi kutluyorum." şeklinde konuştu.

Eğitim Yatırımlarının Önemi

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, eğitim yatırımlarına verdikleri önemi dile getirerek, "Eskişehir OSB olarak, geleceğimizi inşa edecek gençlerimize yatırım yapmayı sorumluluk olarak görüyoruz. Yeni açılan Özel Frigya Çocukları Anaokulu, bu vizyonun önemli bir parçasıdır. Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz, kısa sürede Türkiye'de örnek bir eğitim kurumu haline geldi. Öğrencilerimiz, sanayinin ihtiyaçlarına uygun şekilde donatılıyor ve iş dünyasına hazır bireyler olarak yetişiyor. Nitelikli eğitim merkezlerimiz ile gençlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Özel Frigya Çocukları Anaokulu, yalnızca modern yapısıyla değil, çağdaş eğitim modeliyle de Türkiye’de bir örnek oluşturacak. Çocuklarımızın her yönüyle gelişimini destekleyen bir anlayışla hizmet verecek olan bu anaokulu, bölge ve ülke için önemli bir değer yaratacak. Amacımız, çocuklarımızın okul öncesi dönemden itibaren güvenli, modern ve kaliteli eğitim almalarını sağlamak." ifadelerini kullandı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi