Eskişehir'in yeni okulu Türkiye'ye örnek olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in yeni okulu Türkiye'ye örnek olacak
A
a

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yaşam Parkı’nda kurulan Özel Frigya Çocukları Anaokulu, modern binası ve yenilikçi eğitim modeliyle Türkiye’ye örnek olacak

Sütiş Eskişehir

Eskişehir OSB Yaşam Parkı’nda kurulan Özel Frigya Çocukları Anaokulu, modern binası ve yenilikçi eğitim modeliyle dikkat çekiyor. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, anaokulunu ziyaret ederek, bu eğitim kurumunun Türkiye genelinde bir örnek teşkil edeceğini belirtti.

EOSB Başkanı Nadir Küpeli ve Başkan Vekili Metin Saraç, yeni eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek anaokulunun kurucularından Tuğba Yörü Acay’dan okulun son durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldılar. Küpeli, anaokulunun fiziksel ve altyapısal eksikliklerinin büyük ölçüde tamamlandığını ve eğitim vermeye hazır hale geldiğini söyledi.

"Özel Frigya Çocukları Anaokulu çağdaş eğitim modeliyle Türkiye’ye örnek olacak bir kurum"

Küpeli, Özel Frigya Çocukları Anaokulu’nun sadece modern binasıyla değil, aynı zamanda çağdaş eğitim modeliyle de Türkiye’de örnek bir kurum olacağını vurguladı. Ayrıca, anaokulunun bölgemiz ve ülkemiz için büyük bir değer yaratacağını belirterek, velilerin ve sanayi tesislerinde çalışan personelin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri bu kurumun tüm aileler tarafından görülmesi gerektiğini ifade etti.

Küpeli, “Bu okul, evlatlarımıza sunduğu yaşam ve eğitim imkanlarıyla Türkiye’de bir benzeri olmayan bir kuruma dönüşecek. Gelecekte, bu anaokulunun tüm ailelerin çocuklarını göndermek isteyeceği bir yer haline geleceğine inanıyorum” dedi. Başkan Küpeli, anaokulunun açılışının bölgelerine, şehirlerine ve ülkeye hayırlı olmasını temenni ederken, kurucular Prof. Dr. Serap Erdoğan ve Tuğba YörüAcay ile tüm öğretmenlere başarılar diledi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi