Eskişehir'in en paslı ve en ilginç apartmanı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in en paslı ve en ilginç apartmanı!
A
a

Eskişehir’in merkezi noktalarından biri olan Adalar'da, bir apartmanın paslanmış demir korkulukları, hem estetik hem de güvenlik açısından sorun yaratıyor. Yıllar boyunca bakımsız kalan bu korkuluklar, çevrede kötü bir görüntü oluştururken, apartman sakinlerinin ve ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir’in merkezi noktalarından biri olan Adalar’da, bir apartman binasını süsleyen demir korkulukların paslanmış olması, çevrede kötü bir görüntü oluşturuyor. Yılların etkisiyle bakımsız kalan demirler, apartmanın estetik görünümünü bozarken, çevreden geçen vatandaşların da dikkatini çekiyor. Paslanmış demir korkuluklar, binanın genel yapısına zarar verebileceği gibi, estetik açıdan da bölgedeki diğer yapılarla uyumsuz bir tablo sergiliyor.

Adalar bölgesi, Eskişehir’in en hareketli ve yoğun ziyaret edilen noktalarından biri olmasıyla bilinirken, bu tür görüntülerin bölgenin cazibesini olumsuz etkilediği düşünülüyor. 

Apartman sakinlerinin uzun süredir bu duruma müdahale etmediği gözlemlenirken, bina çevresinden geçenler paslanmış korkulukların yenilenmesi gerektiğini belirten yorumlar yapıyor. Her gün yüzlerce kişinin geçtiği bu alanda, paslanmış demirler özellikle görsel anlamda rahatsız edici bir unsur olarak göze çarpıyor. Yetkililerin veya bina sahiplerinin duruma müdahale etmesi bekleniyor.

Kaynak : TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi