Eskişehir halkı bu rezaleti çekmek zorunda değil!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir halkı bu rezaleti çekmek zorunda değil!
A
a

Eskişehir'de kaldırımlar işgal ediliyor. Özellikle Fatih Mahallesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Caddesi gibi yoğun bölgelerde, esnafların araçları ve eşyalarıyla kaldırımları tamamen işgal ettiği görülüyor

Sütiş Eskişehir

Eskişehir’de trafik sorunları ve kaldırım işgalleri, şehir sakinlerinin günlük yaşamını zorlaştırmaya devam ediyor. Özellikle kaldırım işgallerinin arttığı ve park yasağına rağmen araçların duraklama yaptığı bölgelerde, şehirdeki trafik düzeninin giderek bozulduğu ifade ediliyor.

Eskişehir'de kaldırım işgalleri yaygınlaşıyor

Fatih Mahallesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Caddesi gibi yoğun bölgelerde, esnafların araçları ve eşyalarıyla kaldırımları tamamen işgal ettiği görülüyor. Yayaların geçiş alanları daralırken, bu durumun can güvenliğini tehlikeye attığı belirtiliyor. Park yasağının olduğu bölgelerde araçların park edilmesi ve durakların önünde durmaları, kaldırım işgallerini daha da kötüleştiriyor.

Şehir sakinleri, kaldırımların işgal edilmesinin yayaların güvenliğini ciddi şekilde tehlikeye attığını ve bu konuda acil bir çözüm beklediklerini de ifade ediyor.

İŞTE ESKİŞEHİR'İN BİTMEYEN KALDIRIM İŞGALLERİ



Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi