Eskişehir fuarında ETO AVANTAJ standı büyük ilgi gördü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir fuarında ETO AVANTAJ standı büyük ilgi gördü
A
a

Eskişehir’de düzenlenen 5. Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı’nda açılan ETO AVANTAJ standı, fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından tanıtılan ETO AVANTAJ, çeşitli sektörlerde sağladığı önemli indirimlerle dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 5. Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı kapsamında açılan ETO AVANTAJ STANDI fuar ziyaretçilerinin ilgisiyle karşılandı.
 
Üyelere akaryakıtta %3’e, restoran ve kafe harcamalarında %20’ye, konaklamada %25’e, otomotiv ve araç kiralamada %35’e, güzellik ve bakımda %30’a sağlık harcamalarında %35’e ve  farklı sektörlerde %60’a varan indirim sağlayan ETO AVANTAJ, Eskişehir 5. Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı’nda açılan stantla tanıtıldı. ETO TÜYAP Fuar Merkezi’ndeki fuar kapsamında açılan standı ziyaret edenler, ETO AVANTAJ uygulamasının sağladığı imkanlar ve indirim sağlanan sektörler hakkında bilgi aldı.

Protokol ETO AVANTAJ standını ziyaret etti
 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, ERİAD’ın konuğu olarak şehrimize gelen Kuzey Makedonya İçişleri Bakan Yardımcısı Astrit İseni, Üsküp Çayır Belediyesi Belediye Başkanı Visar Ganiu ve beraberindeki heyet de ETO AVANTAJ standını ziyaret edenler arasında yer aldı.

Kampanya sayısı 249’a ulaştı

ETO AVANTAJ’daki kampanya sayısı 249’a çıkarken, uygulamayı kullanan kullanıcı sayısı ise 2700’e yaklaştı. ETO AVANTAJ dünyasının fırsatlarından yararlanmak isteyen ETO üyeleri, uygulamayı Play Store ve Apple Store aracılığıyla kolaylıkla cep telefonuna indirebiliyor. ETO AVANTAJ indirimli fiyatların yanı sıra ayrıca üyelere işlem kolaylığı, ETO Akademi’nin eğitimlerine ve seminerlerine, duyuru ve ihalelere ulaşma, e-belge alma ve aidat ödeme imkanı sağlıyor.
 
 
 
Kaynak : BÜLTEN - Eskişehir Ticaret Odası
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi