Eskişehir'e TOKİ müjdesi: Anahtarlar teslim ediliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e TOKİ müjdesi: Anahtarlar teslim ediliyor!
A
a

Eskişehir’de TOKİ konutlarının ilk iki etabı, 9 Eylül Pazartesi günü itibarıyla hak sahiplerine teslim ediliyor. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, teslimatın ardından üçüncü ve dördüncü etapların da yılsonuna kadar tamamlanacağını müjdeledi.

Sütiş Eskişehir

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir'deki TOKİ konutlarının ilk iki etabının 9 Eylül Pazartesi günü hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacağını duyurdu. Vadişehir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan TOKİ konutlarının üçüncü ve dördüncü etaplarının ise yılsonuna kadar teslim edileceğini belirten Albayrak, bu süreçte herhangi bir aksilik yaşanmazsa, konutların en hızlı şekilde sahiplerine ulaşacağını vurguladı.

Eskişehir'de konut sayısı 14 bin ila 15 bine ulaşacak

Albayrak, TOKİ'nin Eskişehir'e kazandırdığı konut sayısının 10 bini geçtiğini, yeni teslimatlar ile birlikte toplamda 14 bin ila 15 bin konuta ulaşacaklarını ifade etti. Bu süreçte katkıda bulunan Cumhurbaşkanı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve müteahhitlere teşekkür etti.

CHP Eskişehir İl Başkanlığı ve belediyeleri kentsel dönüşüm eksikliği nedeniyle eleştiren Albayrak, CHP'nin son 25 yılda Eskişehir'e kaç konut kazandırdığını sorguladı. Albayrak, mevcut belediye anlayışını "reklam ve ikram belediyeciliği" olarak nitelendirerek, gerçek çözüm ve sonuç odaklı bir yaklaşım sergilenmediğini belirtti. Kendisinin ve diğer yetkililerin, TOKİ konutlarını yerinde görerek nasıl etkili bir şekilde çalışıldığını gözlemlemeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi