Eskişehir'deki sorunlara 7/24 çözüm üretiyor! Tam 26 binin üzerinde...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki sorunlara 7/24 çözüm üretiyor! Tam 26 binin üzerinde...
A
a

Eskişehirlilerin sorunlarına 7/24 çözüm üreten Tepebaşı Belediyesi'nin Mavi Masa ve WhatsApp hatları, büyük ilgi görüyor. Bu yılın ilk 8 ayında 26 binin üzerinde talep karşılandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Mavi Masa ve WhatsApp iletişim kanalları aracılığıyla ilçe sakinlerinin her an ulaşabileceği bir hizmet sunmaya devam ediyor. Mavi Masa, haftanın her günü Eskişehirlilere hizmet veriyor. 2024 yılının ilk 8 ayında, vatandaşlar tarafından iletilen 26 bin 794 talep başarıyla çözüme kavuşturuldu.

Tepebaşı Belediyesi, ilçedeki problemlerin daha hızlı çözülmesi amacıyla oluşturulan Mavi Masa ve WhatsApp hattı ile vatandaşlardan gelen istek, soru ve önerilere çözüm odaklı yanıt veriyor.
Vatandaşlarla kurulan tüm iletişim kayda alınarak ilgili birimlere aktarılması ve takibi titizlikle yapılıyor. 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattı, vatandaşların geri bildirimlerini değerlendirerek işlemlerin sonuçlanması sürecinde önemli bir köprü işlevi görüyor. Gelen müracaatlar, Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından kayıt altına alınarak eksiksiz bir şekilde takibi yapılıyor. 2024 yılının ilk 8 ayında vatandaşlar tarafından iletilen 26 bin 794 talep çözüme kavuşturuldu.

Hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşuyor

Vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi'ne Mavi Masa'nın yanı sıra WhatsApp uygulaması üzerinden de ulaşabiliyor. 0 532 131 30 32 numaralı hat üzerinden şikayet ve talepler hafta içi 08.00-20.00, hafta sonu ise 08.00-17.00 saatleri arasında yanıtlanıyor. WhatsApp üzerinden sunulan hizmet sayesinde, vatandaşlar karşılaştıkları sorunları anında iletebiliyor ve yetkililerle gerçek zamanlı olarak iletişim kurabiliyor. Ayrıca, yaşadıkları durumu daha iyi açıklayabilmek için fotoğraf çekip gönderebiliyor, böylece problemlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşması sağlanıyor.
Öte yandan, belediyenin www.tepebasi.bel.tr adresinde bulunan canlı destek hizmeti aracılığıyla da vatandaşlar istek, şikayet ve önerilerini hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında Mavi Masa personeline iletebiliyor.
 
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi