Eskişehir'deki şikayetler bitmiyor! Bu binalara ne olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki şikayetler bitmiyor! Bu binalara ne olacak?
A
a

Eskişehir'in merkezi cadde ve sokaklarında bulunan boş binalar, içler acısı bir görüntüye sahip. Yıkılacak gerekçesiyle boşaltılan bu binalar, zamanla çöplüğe dönüştü. Özellikle Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yaşanan sorun, kentteki çarpıcı örneklerden biri

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de hak sahipleri tarafından yıkılacak gerekçesi ile boşaltılan binaların çöplükten farkı kalmadı. Kenar semtlerde olduğu gibi kentin merkezi cadde ve sokak aralarında sahiplerinin hasarlı olduğu için boşalttığı ve uzun süre uğramadığı binalar çöplüğe çevrildi.
Boşaltıldıktan sonra pencereleri hatta kapıları bile parçalanan binalar hırsızların da sermeyesi haline geldi. İçerisine atılan çöplerin sıcak yaz günlerinde etrafa dayanılmaz bir koku yayması, bölge sakinlerini de isyan ettirdi. Yoğun çöp şikayetinin geldiği Mustafa Kemal Paşa Mahallesinin birçok sokağında boşaltılan binaların çöp yığınlarıyla doldurulduğu tespit edildi. Gelen yakınmalar üzerine Tepebaşı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerini bölgeye seferber etti. Boş binaların çöplerden arındırılması için çalışmanın da başlatıldığı bildirildi.
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi