Eskişehir'deki saldırı için AK Parti'den ilk açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki saldırı için AK Parti'den ilk açıklama
A
a

Eskişehir'de yaşanan bıçaklı saldırının ardından AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, gençleri koruyacak önlemlerin alınması gerektiğini belirterek, sanal ortamın denetlenmesinin önemine vurgu yaptı

Sütiş Eskişehir
AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, dün Tepebaşı ilçesindeki bir çay bahçesinde Arda K. adlı 18 yaşındaki bir gencin 5 kişiyi bıçakla yaralamasına ilişkin, “Bu konunun boyutlarını ortaya çıkarmak ve olası hadiselerin önüne geçmek için gerekli çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

Gürcan, yazılı açıklamasında, Eskişehir’de dün yaşanan elim olayın herkesi derinden üzdüğünü belirterek, bu hadisenin sanal ortamın denetlenmesinin ve gençleri bu anlamda koruyacak önlemlerin alınmasının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini kaydetti.
“Biliyorsunuz hükümetimiz geçenlerde çocuklarımızın ve gençlerimizin ahlak yapısını ve ruh sağlığını olumsuz etkileyen bir oyunu yasaklamıştır” ifadesini kullanan Gürcan, şöyle devam etti:
“Maalesef bazı gruplar ve siyasiler, bunu siyasi rant malzemesi olarak kullanmak istemiş ve hükümetimize karşı eleştirilerde bulunmuştur.  Yaşanan son olay bu kararımızda ne kadar haklı olduğumuzu göstermiştir.  Toplumumuzun salahiyeti ve neslimizin selameti için tüm grupları aklım selim olmaya ve bu konuları gündelik kısır siyasete malzeme etmemeye davet ediyorum.”

“KONUNUN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIM” 

Gürcan, olayın yaşandığı ilk andan beri vali ve emniyet güçleri, il sağlık müdürü, aile ve sosyal hizmetler il müdürü ve milli eğitim müdürü ile iletişim halinde olduklarını aktararak, şunları ifade etti:

“Bu konunun boyutlarını ortaya çıkarmak ve olası hadiselerin önüne geçmek için gerekli çalışmaları yürütüyoruz.  Ben de bu şehrin bir vekili olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Bir daha böyle vahim olayların oluşmaması için ilgili tüm birimlerle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yaralılarımıza Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyor, bir daha böyle elim hadiselerin yaşanmamasını temenni ediyorum.”
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi