Eskişehir'deki o yolda yine kaza! 2 ağır yaralı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki o yolda yine kaza! 2 ağır yaralı
A
a

Eskişehir'in ölüm yolunda yine kaza meydana geldi. Bu kez bir motosiklet sürücüsü ile otomobil çarpışarak kaza yaptı. Kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de meydana gelen bir trafik kazasında, ehliyetsiz olan 17 yaşındaki bir motosiklet sürücüsü, başka bir araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu, motosikletten fırlayarak havaya uçtu. Kazada iki kişi ağır yaralanarak hastaye kaldırıldı. Yaşanan kaza noktasında Es TV'ye konuşan Mahalle Muhtarı Ayşe Yılmaz, " Bizler yol boyunca kasis istiyoruz ve bu yolun ışıklandırması da çok yetersiz. İnsanlar sürekli Hatboyu -2 Caddesi üzerinde kaza yapıyorlar" dedi.

Gece saat 22.30 sıralarında Şarhöyük Mahallesi Hatboyu -2 Caddesi'nde meydana gelen bir motosiklet kazasında iki genç ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, 17 yaşındaki B.Y. idaresindeki 26 AGK 429 plakalı motosiklet, Hatboyu -2 Caddesi üzerinde seyir halindeyken, Bülbüller Sokak'a dönmek üzere olan O.B. idaresindeki 26 ACS 276 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü B.Y. ve arkasında bulunan 16 yaşındaki E.Ç., havada takla atarak yere düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan gençleri ilk müdahalenin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Motosiklet sürücüsü B.Y.'nin durumunun ciddi olduğu ve bilinci kapalı olduğu öğrenildi. Ekipler tarafından yapılan incelemede, motosiklet sürücüsü B.Y.'nin ehliyeti olmadığı belirlenirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 CADDE DE SÜREKLİ KAZA OLUYOR

Şarhöyük Mahalle Muhtarı Ayşe Yılmaz, Hat Boyu -2 Caddesi'nde sürekli kaza olmasına ilişkin olarak, "Bu cadde üzerinde 1 hafta 10 gün aralıklarla sürekli kaza oluyor. Kendi özel garajımıza bile giremiyoruz. Bu caddeye kasis yapılmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi'ne gittim, ancak yeni yönetmelik gereği okul olmayan yerlere kasis yapılmadığı söylendi. Bizler yol boyunca kasis istiyoruz ve bu yolun ışıklandırması da çok yetersiz. İnsanlar sürekli Hatboyu -2 Caddesi üzerinde kaza yapıyorlar" diye konuştu.
Kaynak : SONHABER GAZETESİ MUHABİRİ - EMRAH KÖSE
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi