Eskişehir'de Zafer Partisi Öcalan’a verilen sözleri merak ediyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Zafer Partisi Öcalan’a verilen sözleri merak ediyor!
A
a

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı'nda yapılan basın açıklamasında, Devlet Bahçeli ve Özgür Özel’in terörist başı Öcalan’a yönelik açıklamaları eleştirildi. İl Basın Sözcüsü Burak Gündüz, “Türk milletinin gözünün içine baka baka, katillerle pazarlık yapmaya çalışan bu zihniyet, ihanetin ta kendisidir” dedi.

Sütiş Eskişehir
Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı'nda, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, terörist başı Abdullah Öcalan’a yönelik açıklamaları üzerine bir basın toplantısı düzenlendi. İl Basın Sözcüsü Burak Gündüz, Türk milletinin sabrını taşıran bu açıklamalara karşı sessiz kalmayacaklarını belirtti.

SESSİZ KALMAYACAĞIZ

“Bugün burada Türk milletinin sabrını taşıran, milletimizi derinden yaralayan açıklamalar karşısında sessiz kalmayacağımızı bir kez daha haykırmak için toplandık” ifadelerini kullanan Gündüz, “Artık sabrımız kalmadı. Dün, Cumhur İttifakı'nın ortağı Devlet Bahçeli ve ana muhalefet partisi genel başkanı Özgür Özel'in adeta bebek katili Abdullah Öcalan'ı aklamaya çalışan sözlerine tanık olduk. Türk milletinin gözünün içine baka baka, katillerle pazarlık yapmaya çalışan bu zihniyet, ihanetin ta kendisidir. Peki ne dediler? Bahçeli, Öcalan gelsin, mecliste PKK’yı silah bırakma çağrısı yapsın diyerek akıl almaz bir teklif sundu. Özgür Özel ise bu ihaneti bir adım daha öteye taşıyarak, 'Kürtlere bir devlet teklif ediyorum' dedi. Açıkça ifade ediyorum, bu teklifleri yapanların bu topraklarda yeri yoktur” diye konuştu.

ÖCALAN’A SÖZLER VERDİLER

Odunpazarı İlçe Basın Sözcüsü Murat Koçak ise kapalı kapılar ardında Öcalan’a bazı sözler verildiğine dikkat çekerek, “Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı bir çağrıda bulundu. Sözüm ona parti olan terör örgütünün meclisteki temsilcisi DEM grubunda bebek katili konuşacakmış. PKK da bu konuşmaya istinaden silah bırakacakmış. Bu, Devlet Bahçeli'nin hayal dünyasındaki çözüme, sarı muhalefet olarak adlandırdığımız Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin her daim elinden tuttuğu iktidar partisi AKP’de destek açıklamalarında bulundu. Bu açıklamalar öyle ki sadece konu mecliste değil, aslında belli ki kapalı kapılar ardında terörist başı Öcalan'a bazı sözler verilmiştir. Biz bu verilen sözleri merak ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TERÖRLE MÜZAKERE EDİLMEZ

Artık Türk milletinin yönünün belli olduğunu ifade eden Tepebaşı İl Başkanı Abdülkadir Çakır, “Memleketimizde emperyal güçlerin ve bölücülerin bugün siyaset kafalarının arkasındaki projeleri açıkça belli değil midir? Terörle müzakere olmaz. Terörle mücadele edilir” dedi.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi