Eskişehir'de usulsüz rapor vermeyen doktora saldırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de usulsüz rapor vermeyen doktora saldırdı
A
a

Eskişehir'de bir aile hekimi, muayene ettiği bir hastaya rapor vermemesi nedeniyle şiddete maruz kaldı. Saldırgan kadın, hekimi darp ederek ağır yaraladı. Bu olay, sağlık çalışanlarının yaşadığı güvenlik sorununu bir kez daha gündeme getirdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de faaliyet gösteren bir aile hekimi, muayene ettiği bir hastanın çocuğuna rapor vermemesi nedeniyle şiddete maruz kaldı. Olay, Favziçakmak Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi.
 

 

Anneye rapor vermediği için saldırıya uğradı

Alınan bilgilere göre, merkezde görevli aile hekimlerinden biri olan A.D., başka bir hekimin hastası olan Y.C. adlı kadının çocuğunu muayene etti. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu belirten hekim, anneye rapor vermeyeceğini belirtti. Bu durum üzerine sinirlenen Y.C., hekim A.D.'ye hakaret etmeye başladı ve ardından fiziksel saldırıda bulundu.

Kafasına vurdu

Saldırgan kadın, hekimi evrak dolabına çarptırarak yere düşürdü ve kafasına vurmaya devam etti. Odadaki diğer sağlık çalışanları ve bekleyen hastaların müdahalesiyle saldırgan ancak bu şekilde durdurulabildi. Ağır yaralanan hekim, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

"Rapor vermedin dayağı yedin. Senin parmaklarını da kıracağım"

Saldırı sırasında hekim A.D.'ye, "Rapor vermedin dayağı yedin. Senin parmaklarını da kıracağım." şeklinde tehditler savuran saldırgan kadın ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay yerine gelen sağlık müdürü, yaralı hekimi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hekimin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavi altında olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi