Eskişehir'de ücretsiz el sanatları kursları için kayıtlar başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ücretsiz el sanatları kursları için kayıtlar başladı
A
a

Tepebaşı Belediyesi, belde evlerinde yetişkinlere yönelik yeni el sanatları kursları düzenliyor. Tokat baskısı, bambu örücülüğü ve tutkal hamuru figürlendirme gibi kurslar, uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak sunulacak

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, belde evlerinde yetişkinler için yeni el sanatları kursları düzenlemeye devam ediyor. Tokat baskısı, bambu örücülüğü ve tutkal hamuru figürlendirme gibi kurslar, uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak sunulacak. Bu kurslar, toplamda 6 farklı noktada gerçekleştirilecek.

Kayıtlar 2 Ekim Çarşamba günü başlayacak ve kontenjanlar sınırlı. Katılmak isteyen Eskişehirliler, görselde bulunan QR kodunu kullanarak veya bu bağlantıya tıklayarak kayıt formunu doldurabilir. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0 (222) 211 40 00/4200-4205 numaralı telefondan belediye yetkilileriyle iletişime geçebilir.

Kursların yapılacağı merkezler arasında Hedef Batıkent Belde Evi, Mustafa Kemal Paşa Belde Evi, Ömerağa Belde Evi, Bahçelievler Belde Evi, Esentepe Belde Evi ve Şirintepe Belde Evi bulunmaktadır.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi