Eskişehir'de sokakların maskotu "Şero" hayata döndü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sokakların maskotu "Şero" hayata döndü!
A
a

Eskişehir'de sokakların maskotu haline gelen Şero adlı kedi, yaşadığı talihsiz olaydan sonra hayvansever bir iş insanı sayesinde yeniden hayata tutundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de iki ayağında kırık meydana gelen bir kedi hayvansever vatandaş sayesinde yeniden hayata tutundu. 15 günlük tedavi süreci geçiren talihsiz kedi artık koşabilecek durumda.

Eskişehir'de bir sokağın maskotu haline gelen ve "Şero" ismi verilen sokak kedisi, zorlu bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Sokakta bulunan bir şirketin sahibi Ünal Ünaldı'nın anlattıklarına göre, Şero sürekli olarak şirkete gelip gidiyordu. Ancak bir gün ortadan kayboldu ve 3-4 gün boyunca görünmedi. Ünal Ünaldı, kediyi tekrar gördüğünde iki arka ayağını sürüklediğini fark etti. Üstü başı çamur içinde olan Şero'nun ayaklarında ciddi bir sorun olduğunu anlayan Ünaldı, kediyi hemen Veteriner Hekim Evren Fatih Mumcu'ya götürdü.
Veteriner Hekim Evren Fatih Mumcu da Şero'nun iki ayağının da kırık olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Yapılan incelemelerde, kırıkların üzerinden uzun zaman geçtiği ve yanlış kaynamalar oluştuğu görüldü. Ancak hızlı müdahale ve doğru tedavi ile Şero'nun durumu düzeldi.

Şero, 15 gün boyunca veteriner kliniğinde kalarak gerekli tedavileri gördü ve fizik tedavi sürecini tamamladı.

Dr. Mumcu, "Şero bize geldiğinde yürüyemez durumdaydı. Ancak 15 günlük bir tedavi sürecinin ardından koşabilir hale geldi. Şu an gayet iyi durumda" dedi.

Su yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren şirketin sahibi Ünal Ünaldı talihsiz olayı yaşayan Şero’yu sahiplendi. Şero artık şirkette yaşıyor ve sağlıklı bir şekilde hayatına devam ediyor.
 
Kaynak : YENİGÜN GAZETESİ - SÜMEYRA BALCI
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi