Eskişehir'de sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor!
A
a

Eskişehir'e sonbaharın gelmesiyle hava sıcaklıkları yavaş yavaş düştü ve şehir sıcak havanın etkisinden kurtuldu. Bugün ve önümüzdeki 5 gün boyunca havanın nasıl olacağını haberimizde bulabilirsiniz.

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Eskişehir'de önümüzdeki günlerde değişken hava koşulları bekleniyor.

İşte Eskişehir'de 5 günlük hava durumu raporu;

Bugün (19 Eylül 2024) Gök Gürültülü Sağanak Yağış ile başlayacak olan gün, sıcaklık 25°C civarında seyredecek. Bu nedenle dışarı çıkacak olanların hazırlıklı olmalarında fayda var.

Yarın (20 Eylül 2024), hava parçalı bulutlu olacak ve sıcaklık 24°C olarak ölçülecek. Yağış beklenmediği için bu gün biraz daha rahat bir hava geçirilebilir.

21 Eylül 2024 Cumartesi günü yine Gök Gürültülü Sağanak Yağışlar görülecek ve sıcaklık 24°C seviyelerinde kalacak. Hafta sonuna girerken hava koşullarının dikkatli takip edilmesi öneriliyor.

22 Eylül 2024 Pazar günü ise, yine Gök Gürültülü Sağanak Yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 21°C'ye düşecek. Bu tarihte açık hava etkinlikleri planlayanların hava durumunu göz önünde bulundurması önemli.

23 Eylül 2024 Pazartesi günü, hava koşullarının benzer şekilde devam etmesi ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışların sürmesi bekleniyor. Sıcaklık ise 20°C’ye inecek.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi