Eskişehir'de Şeker Mahallesi muhtarından öğrencilere büyük yardım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Şeker Mahallesi muhtarından öğrencilere büyük yardım
A
a

Eskişehir'in Şeker Mahallesi'nde, Muhtar Canan Arı tarafından hayata geçirilen okul forması ve kırtasiye desteği projesi, bu yıl da devam ederek birçok çocuğun yüzünü güldürdü.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir’in Şeker Mahallesi Muhtarı Canan Arı, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla başlattığı okul forması ve kırtasiye yardımı projesini bu yıl da devam ettirerek pek çok çocuğun yüzünü güldürdü.

Bu yılki yardımlar hakkında bilgi veren Muhtar Arı, "Ailelerin maddi yüklerini hafifletmek amacıyla çocuklarımıza okul forması, spor ayakkabı, çanta, kalem, silgi, kalemlik, defter, kaplık, cetvel takımı, sulu boya, pastel ve boyama kalemleri gibi kırtasiye malzemeleri sağladık. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza her zaman destek olmayı sürdüreceğiz. Öğrencilerimizin hedeflerine daha güçlü bir şekilde ulaşabilmeleri için yanlarında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Eğitim hayatında başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız. Siz yeter ki öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye ve hayal kurmaya devam edin. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum," ifadelerini kullandı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi