Eskişehir'de Redstone Creative Gayrimenkul'den 10. yıl kutlaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Redstone Creative Gayrimenkul'den 10. yıl kutlaması
A
a

Eskişehir'de Redstone Creative Gayrimenkul, 10. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Redstone Creative Gayrimenkul, 10. yıl dönümünü çalışanları ve yakınlarıyla coşkuyla kutladı. Türkiye’den dünya çapında hizmet sunan ilk gayrimenkul franchising firması olarak bilinen Redstone Creative Gayrimenkul, dünya genelinde 150, Türkiye genelinde ise 82 ofis ile geniş bir hizmet ağı sunarak güvenli gayrimenkul alışverişi imkanı sağlıyor.

Redstone Creative Gayrimenkul’ün Broker Owner’ı Yasin Kunduracı, 10 yıl önce tek başına başladığı bu yolculuğun bugün büyük bir aile ile sürdürüldüğünü belirterek, “Bu süreçte Eskişehir’e layık olduğu hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başlangıçta gayrimenkul sektörü ile ilgili bir deneyimim yoktu, ancak uluslararası düzeyde profesyonel bir gayrimenkul hizmetinin eksikliğini hissettim. Bugün, 10. yılımızı gurur içinde kutluyoruz ve Redstone, profesyonellik, açıklık ve güvenilirlik sunma taahhüdünü sürdürüyor” dedi.

Kıdemli Gayrimenkul Danışmanı Esen Güler ise, “10. yılımızı kutlamak harika bir deneyim. Redstone'da kendimi buldum ve burada olmaktan büyük gurur duyuyorum. Gayrimenkul danışmanlığını herkese tavsiye ederim” şeklinde konuştu.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi