Eskişehir'de kitap severlere güzel haber: Fiyatları düştü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kitap severlere güzel haber: Fiyatları düştü!
A
a
Sütiş Eskişehir
Ülkemizde artan yaşam maliyetleri ve yeni kitapların fiyatlarının yükselmesi, Eskişehir’de de birçok kişiyi daha uygun fiyatlı alternatiflere yöneltmekte. İkinci el kitap satışı yapan yerler, sahaflar, kitapseverlere hem bütçe dostu hem de çevre dostu bir seçenek sunuyor.
Eskişehir Adalar’da bulunan bir kitabevinin sorumlusu olan Esin Al, ikinci el kitapların yeni kitaplara göre çok daha uygun fiyatlara satıldığını belirterek, ikinci el kitapların olumlu yanlarına dikkat çekti. 
Al: “İkinci el kitaplar, yeni kitaplara göre çok daha uygun fiyatlara satılıyor. Üstelik, bazı kitapları yeni basım olarak bulmak mümkün olmayabilirken, ikinci el kitap satışı yapan işletmelerde bu kitaplara ulaşmak daha kolay. 
İkinci el kitap satışının artması olumlu olarak, sadece ekonomik bir gereklilik değil, aynı zamanda okuma kültürünün yaygınlaşmasına da katkı sağlıyor. Kitaplara erişimin kolaylaşması, daha fazla insanın okumaya başlamasını ve bilgiye ulaşmasını teşvik ediyor.” ifadelerini kullandı.

“Kitaplara her ay zam geliyor”

Kitabevi sorumlusu Esin Al: “Geçtiğimiz Şubat ayından itibaren, kitaplara ayda bir kere zam geliyor. Bazı kitaplarda özellikle korkutucu rakamlar söz konusu. Kitapseverler de fiyatları oldukça pahalı buluyor. Kitaplara KDV gelme ihtimali var, bu durum da bizi şu an için düşündürüyor.” diyerek bu aralar en çok satın alınan kitaplarında ekonomi kitapları olduğuna dikkat çekti. 

 
Kaynak : MUHABİR- TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi