Eskişehir’de IPARD III Programının detayları açıklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de IPARD III Programının detayları açıklandı
A
a

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) işbirliğiyle düzenlenen IPARD III Programı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, programın Eskişehir’de nasıl uygulanacağı ve sağlanacak destekler ele alındı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen IPARD III Programı tanıtım toplantısı, tarımsal kalkınma ve yatırım fırsatlarını mercek altına aldı. Toplantıda, programın Eskişehir’deki uygulanma süreci ve sağlanacak destekler hakkında detaylı bilgi verildi.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, IPARD III Programı’nın Eskişehir’in tarımsal yatırımlarını ve üretim kapasitelerini artıracağını belirtti. Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, program kapsamında verilen hibeler ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanı Hasan Hüseyin Han ise IPARD III Programı’nın yenilikleri ve destek oranlarındaki değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantıya Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Dr. Ahmet Antalyalı, Hasan Hüseyin Han, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak ve diğer yetkililer katıldı. Etkinlik, IPARD III desteklerinin nasıl kullanılacağı ve çiftçiler için sunduğu fırsatlar hakkında bilgi paylaşımıyla sona erdi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi