Eskişehir'de daha ucuz alışveriş için tavsiyeler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de daha ucuz alışveriş için tavsiyeler!
A
a

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle alım gücünün düşmesiyle birlikte vatandaşların AVM'ler yerine esnafı tercih etmeye başladığını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, enflasyon ve hayat pahalılığıyla birlikte alım gücü düşen vatandaşların artık AVM’ler yerine esnaftan alışveriş yaptığını belirterek, “Eskişehir halkına teşekkür ediyoruz. Beklentimiz bundan sonra da yine alışveriş yaparken esnafımız ile AVM’lerdeki fiyatları karşılaştırarak, esnafımızı da alışveriş tercihlerine katmaları” dedi.

Vatandaşın artık en kaliteli ürünü en ucuza bulmaya çalıştığını belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, “Okulların açılmasıyla okula gidecek çocuklarımızın velileri, okul ihtiyaçlarını karşılayabilmek için birtakım araştırmalar içine girdi. En kaliteli ürünü en ucuza bulabilmeye çalıştı. Eskişehir halkına teşekkür ediyoruz çünkü daha önce AVM’lere yönelen halkımız artık esnafımızı tercih etmeye başladı. Özellikle çarşıdaki alışverişlerde, Halk Çarşısı’nda hareketlenmeler oldu. Vatandaşlar AVM’lerin yapmış olduğu haksız rekabet ve raf fiyatları kandırmacasından yani rafta başka kasada başka fiyat uygulamalarından sonra bizim uyarılarımızı dikkate alarak esnafımıza yöneldi. Tabii ki tam memnuniyetimiz yok. İnsanların alım gücünün daralmasından kaynaklanan birtakım sıkıntılar var. Bu sıkıntılar içerisinde esnafımız da almış olduğu ürünü daha kaliteli ve ucuza bulmaya; halkımıza da daha ucuza ulaştırarak bu sıkıntılı ortamı birlikte aşmaya çalıştık. Genelde memnuniyetimiz var ama önceki senelerdeki hareketli alışverişlerin olmadığını, dolayısıyla piyasalardaki para daralmasından kaynaklanan, insanların geçimlerinin de sıkıntıya düşmesinden kaynaklanan sorunları yaşadık. Bunları birlik ve dayanışma içinde aşmaya çalışıyoruz. Halkımızdan beklentimiz bundan sonra da yine alışveriş yaparken esnaf ve sanatkarlarımız ile AVM’lere bakarak, fiyatları karşılaştırarak, esnafımızı da alışveriş tercihlerine katarak tercih etmelerini bekliyoruz. AVM’lerden, büyük marketlerden alışveriş yapan kişilerin mutlaka uyarılarımızı dikkate alarak, raf ve kasa fiyatlarını çok iyi kontrol etmelerini; piyasada daha ucuza bulabileceğini hatırlayarak, daha ucuza alışveriş yapabileceklerini hatırlatmak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda halkımızın alım gücünün arttığını günlerde alışveriş günlerimizin daha canlı olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi