Eskişehir'de bir ilk: 27 Temmuz'da şenlik başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bir ilk: 27 Temmuz'da şenlik başlıyor!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Sporları Şenliği 27 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. Eskişehir’de ilk defa düzenlenecek olan şenlikte 8. Ulusal Masterlar Yüzme Yarışları, Dragon Bot Yarışları ile eğlenceli su ve kara aktiviteleri düzenlenecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi 27 Temmuz Cumartesi günü Eskişehir Su Sporları Şenliği’ne ev sahipliği yapacak. İlk kez düzenlenecek olan Su Sporları Şenliği’nde 8. Ulusal Masterlar Yüzme Yarışları, Dragon Bot Yarışları ile eğlenceli su ve kara aktiviteleri gerçekleştirilecek.

SarısungurGöleti’ndegerçekleşecekDragon Bot Yarışlarında 15 takım genel klasmanda yarışırken, 7 takım da kadınlar kategorisinde ter dökecek. Eskişehir’den ve şehir dışından gelecek yüzlerce sporcunun yer alacağı yarışların kıyasıya mücadelesi sporseverler tarafından izlenebilecek. Yarışlar saat 10.00’da SarısungurGöleti’ndebaşlarken, gün içinde alanda eğlenceli su ve kara aktiviteleri düzenlenecek.

Diğer yandan 8. Ulusal Masterlar Yüzme Yarışları Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunda saat 10.00’da düzenlenecek. 25 yaş üstü sporcuların katılım sağlayacağı yarışlarda 100 metre serbest, 50 metre kelebek, 50 metre sırtüstü, 4x50 metre serbest yarışları gerçekleşecek.
Yüzme yarışlarına katılmak isteyen sporcular eskisehir.bel.tr/sporkayit adresinden 25 Temmuz Çarşamba gününe kadar kayıt oluşturabilirler. 

Dragon yarışları sonrası genel klasman kategorisi ve kadınlar kategorisinde dereceye giren sporculara kupa, yüzme yarışlarında dereceye giren sporculara ise madalya ve katılım belgesi verilecek.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Eskişehir’de ilk kez düzenlenecek Su Sporları Şenliği’nde yer alacak heyecanlı aktivitelere ve nefes kesen yarışlara tüm Eskişehirlileri davet ettiler.
 
Kaynak : BÜLTEN
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi