Eskişehir'de "Cumhuriyet" için böyle uçtu, damga vurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de "Cumhuriyet" için böyle uçtu, damga vurdu!
A
a

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, muhteşem bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi. İşte o anlar...

Sütiş Eskişehir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde unutulmaz bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Etkinlik, geleneksel "Cumhuriyet Fotoğrafı" çekimiyle başladı.

Gösterinin fotoğraflarını görmek için tıklayın...

Sivrihisar Havacılık Merkezinin Yeşilköy Mahallesi'ndeki Necati Artan Tesisleri'nde düzenlenen programa çok sayıda kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, katılımcılar Türk bayrakları ile hilal şekli oluşturdu. Semin Öztürk Şener’in 400 beygir gücündeki "Pitts S2S Experimental" uçağı, etkinliğin yıldızını temsil etti.

Dronla kaydedilen bu anlar, katılımcılara görsel bir şölen sundu. Gösteri uçuşunun ardından Şener, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. "Böyle özel bir günde 'Yeni Menekşe' ile gökyüzünde olmaktan büyük gurur duyuyorum. Ne mutlu Türküm diyene, yaşasın Cumhuriyet," ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonrasında, Semin Öztürk Şener vatandaşlarla bir araya gelerek imza dağıttı ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Bu yıl da Sivrihisar Havacılık Merkezi, Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi