Eskişehir Büyükşehir sevindiren bir etkinliğe imza attı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir sevindiren bir etkinliğe imza attı!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Sakin Okul Derneği’nin iş birliğiyle düzenlenen “Çocuk Mahalle Şenliği” büyük bir coşkuyla başladı

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Sakin Okul Derneği, çocukların hem eğlenip hem de öğrenebileceği harika bir etkinliğe imza attı. “Çocuk Mahalle Şenliği” adı altında düzenlenen etkinlikler, Büyükdere ve Ömür Mahallesi’nde başladı. Şenliklerde çocuklar, geleneksel sokak oyunlarının keyfini çıkartırken, çeşitli el becerisi atölyelerinde de yaratıcılıklarını konuşturdular.

Rengarenk taçlar ve uçurtmalar yaparak gökyüzüne gönderen çocuklar, doğada yön bulma oyunları ile macera dolu anlar yaşadılar. Ayrıca, etkinlik alanında kurulan “Ayşe Başkana Mektup Var” kutusuna yazdıkları mektuplarla Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye duygu ve taleplerini ilettiler. Başkan Ünlüce’ye olan sevgisini ifade eden Kaan Başar, "Ayşe Başkan sizi çok seviyorum! Bir başkan gibi değil, bir anne gibisiniz," sözleriyle duygularını paylaştı.

ESKİŞEHİR'DE ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Çocuk Hakları Birimi yetkilileri, bu tür etkinliklerin çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, şenliklerin devam edeceğini vurguladılar. Şenlikler, 10 Eylül Salı günü Şirintepe Mahallesi’nde ve 19 Eylül Perşembe günü Vecihi Hürkuş Parkı’nda devam edecek.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi