En yüksek emekli promosyonu veren bankalar, emekli banka promosyonu nedir, nasıl alınır?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç En yüksek emekli promosyonu veren bankalar, emekli banka promosyonu nedir, nasıl alınır?
A
a

Emeklilik promosyonları bankalar için önemli bir rekabet konusu haline gelmiş durumda. Bankalar, emeklileri kendilerine çekmek için sürekli olarak promosyon miktarlarını artırıyor ve en yüksek promosyonu veren bankalar kamuoyunda büyük ilgi görüyor.

Sütiş Eskişehir
Bilindiği üzere, emekli promosyon tutarları emekli maaşı ve taahhüt süresine göre değişkenlik gösteriyor. Daha yüksek maaş alan emekliler, daha yüksek promosyon alma hakkına sahip oluyor. Ayrıca emeklinin bankaya belli bir süre sadık kalması karşılığında daha yüksek promosyon tutarları sunuluyor. Son günlerde bazı bankalar promosyon miktarlarını yükseltmiş durumda. 24 bin TL'ye varan emekli promosyonu imkanı sunan bankalar bile var. Bu tutarlar, milyonlarca emeklinin dikkatini çekiyor ve hangi bankanın en yüksek promosyonu verdiği konusu gündemde yer alıyor.  Peki; en yüksek emekli promosyonu veren bankalar hangileri? İşte liste.

Başlıca emekli promosyonlarının sunan bankalar şöyle:

HALKBANK, SGK emeklilerine maaşlarını 3 yıl süreyle bankadan almaları durumunda 12.000 TL'ye kadar promosyon veriyor.

VAKIFBANK, emekli müşterilerine özel bir kampanyayla iki aşamada toplam 24.000 TL'ye varan nakit promosyon imkanı sunuyor. Buna ek olarak, VakıfBank'ta yeni emekli maaşı hesabı açtıran ve banka/kredi kartları kullanan müşteriler, yıllık 12.000 TL'ye kadar ek nakit geri ödeme alabiliyorlar.

ZİRAAT BANKASI, SGK emeklilerine maaşlarını bankadan almaya başlamaları durumunda 12.000 TL'ye varan promosyon ödüyor.

TÜRKİYE FİNANS, emekli müşterilerine 14.500 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatı sunuyor.

ING BANK: SGK emekli maaşını ING'ye taşıyan emekliler, maaş tutarına göre 15.000 TL'ye varan nakit promosyon alabilirler. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'na da 3.000 TL'ye kadar ek nakit promosyon verilir, toplamda 18.000 TL'ye ulaşabilir.

YAPI KREDİ: Emekliler, SGK emekli aylığını üç yıl Yapı Kredi'den almayı taahhüt ederlerse 18.000 TL'ye varan nakit emekli promosyon kazanabilirler. Ek olarak, Ek Ödül Taahhütnamesini imzalayıp 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verirlerse 1.500 TL ek nakit ödül alabilirler.

DENİZBANK: Emekli maaşını DenizBank'tan 3 yıl alma sözü veren emekliler 12.000 TL'ye varan promosyon fırsatından yararlanabilir.

FİBABANKA: SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur), 3 yıl süre ile emekli maaşlarını banka aracılığıyla almayı taahhüt ederlerse promosyon alma hakkı kazanır.

İŞ BANKASI: SGK emeklileri, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt ederlerse ve promosyona esas emekli maaşı İş Bankası hesabına aktarılırsa promosyon ödemesi alabilirler. Ödenek, varsa haciz ve nafaka kesintileri düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden hesaplanır ve tabloda belirtilen oranlarda 3 yıllık peşin ödeme yapılır.

Garanti BBVA, emekli müşterilerine avantajlı bir nakit promosyon sunuyor. Emekli maaşı 10.000 TL'ye kadar olan müşterilere 6.250 TL, 10.000 - 15.000 TL arası için 10.000 TL, 15.000 - 20.000 TL arası için 12.500 TL ve 20.000 TL ve üstü için 15.000 TL promosyon sağlıyor. Emekli müşteriler, 1 - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl boyunca Garanti BBVA'dan almayı taahhüt ettikleri takdirde bu promosyondan yararlanabilirler.

Akbank ise SGK emekli maaşını Akbank'tan alanlara 15.000 TL'ye varan promosyon ve 2.500 TL'lik chip-para desteği sunuyor, toplamda 17.500 TL ödül fırsatı sağlıyor.

QNB Finansbank da emekli müşterilerine 15.000 TL'ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplam 16.200 TL değerinde bir kampanya sunuyor.
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi