Düzce'de hava durumu nasıl olacak? (4 Ekim 2024)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Düzce'de hava durumu nasıl olacak? (4 Ekim 2024)
A
a

Düzce'de önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Düzce'de bugünden itibaren sıcak ve güneşli bir hava etkili olacak.

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Düzce'de önümüzdeki günlerde hava durumu şu şekilde olacak:

  • Bugün (5 Ekim 2024, Cumartesi): Düzce'de az bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık 29°C civarında seyredecek. Gün boyunca hava genellikle açık olacak, fakat zaman zaman hafif bulutlanmalar görülebilir. Bu, güneşli bir gün geçireceğiniz anlamına geliyor.

  • Yarın (6 Ekim 2024, Pazar): Yarın, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık ise 32°C’ye kadar yükselecek. Güneşli saatlerde sıcaklık yüksek olacak, ancak bulutlar zaman zaman gölge sağlayacak. Bu nedenle, dışarıda vakit geçireceklerin güneşten korunması önem taşıyor.

  • 6 Ekim 2024, Pazar: Parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcaklık 28°C civarında olacak ve hava biraz daha serinleyecek. Özellikle öğleden sonra daha rahat bir hava olabilir.

  • 7 Ekim 2024, Pazartesi: Pazartesi günü ise Düzce’de gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 25°C civarına düşecek ve hava daha serin bir hale gelecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra etkili olması bekleniyor, bu yüzden dışarıda olacakların hazırlıklı olmaları faydalı olacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi