CHP’nin Eskişehir delegeleri tam kadro kurultayda 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP’nin Eskişehir delegeleri tam kadro kurultayda 
A
a

“Hükümet programının provası” olarak görülen CHP’nin tüzük kurultayının resmi açılışı Ankara’da gerçekleştirildi. Açılışa CHP’nin Eskişehir delegeleri tam kadro katıldı.

Sütiş Eskişehir
Genel Başkan Özgür Özel’in konuşma yaptığı tüzük kurultayının sembolik açılışı 4 Eylül’de Sivas Kongresi'nin 105. yıl dönümünde yapılmıştı. Resmi açılış bugün Ankara’da gerçekleşti. Bugün ve yarın çalıştayların yapılacağı kurultay 9 Eylül’de sona erecek. 
“Türkiye’nin ikinci yüzyılında değişim kurultayı” olarak nitelendirilen bu kurultayda CHP’nin tüzüğünde 20’ye yakın maddenin değişmesi bekleniyor. Kurultaya Eskişehir’den 12 delege tam kadro katıldı.
Delegeler Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt, Ahmet Ataç, Selma Sara, Rahmi Çınar, Figen Kahya, Talat Yalaz, Atilay Dalgıç, Aysu Bahar Gürlek, Sinan Özkar, İsmet Taner ve İrem Evgi’nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de kurultayda yer aldı.
Öte yandan, CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan da tüzük gereği doğal delege olduklarından Eskişehir örgütü kurultayda 15 kişiyle temsil ediliyor.
Kaynak : Efe Emre Özbey
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi