Böyle giderse Eskişehir İstanbul'dan beter olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Böyle giderse Eskişehir İstanbul'dan beter olacak
A
a

Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı önemli bir artış gösterdi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, son verilere göre bu sayı bir önceki aya göre belirgin bir yükseliş kaydetti. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de Eylül ayı itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 359 bin 613'e ulaştı. Bu sayı, bir önceki aya göre 2 bin 481 adetlik bir artış gösterdi.

Eskişehir’deki araçların türlerine bakıldığında, 201 bin 20 otomobil, 54 bin 501 kamyonet, 56 bin 117 motosiklet, 28 bin 184 traktör, 11 bin 595 kamyon, 4 bin 389 minibüs, 2 bin 653 otobüs ve bin 154 özel amaçlı taşıt bulunuyor.

Ülke genelinde ise toplam trafiğe kayıtlı taşıt sayısı, Eylül ayı sonunda 30 milyon 678 bin 293 olarak kaydedildi.

Eskişehir'de artan araç sayısı trafik sıkışıklığını beraberinde getiriyor

Eskişehir'de son dönemlerde artan araç sayısı, sürücüler için büyük bir sorun haline geldi. Şehirdeki trafik sıkışıklığı, günlük yaşamı olumsuz etkileyerek, sürücülerin sabrını zorluyor. Vatandaşlar, bu sorun karşısında şehir yetkililerinden acil çözüm bekliyor.

Sürücüler, trafiği rahatlatacak yeni yolların yapılması ve mevcut yolların iyileştirilmesi gerektiğini vurguluyor. Özellikle, yoğun saatlerde yaşanan trafik akışındaki zorluklar, vatandaşların en önemli talebi haline geldi. Eskişehir halkı, yetkililerin bu sorunları dikkate alarak, hızlı ve etkili çözümler üretmesini istiyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi