BİM KIRTASİYE ÜRÜNLERİ SATIŞTA! Bu hafta BİM'e kırtasiye ürünleri geliyor! 23 Ağustos aktüel kataloğu satışta mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİM KIRTASİYE ÜRÜNLERİ SATIŞTA! Bu hafta BİM'e kırtasiye ürünleri geliyor! 23 Ağustos aktüel kataloğu satışta mı?
A
a

BİM marketlerde her Salı ve Cuma günü yayınlanan kataloglar, müşterilerin sürekli takip ettiği bir ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu hafta Cuma günü yayınlanan katalogda farklı ürünler yer almasa da, kırtasiye malzemeleri içeren bir katalog satışa sunuldu. Ayrıca mağazalarda çocuk ve yetişkin bisikletleri de satışa çıkarıldı. İşte BİM'in 23-27 Ağustos tarihlerinde geçerli olan

Sütiş Eskişehir

BİM marketlerde, normal dönemde satışı olmayan ürünler, aktüel ürün katalogları aracılığıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Her hafta Salı ve Cuma günleri yayınlanan özel kataloglar, müşterilerin mağazadaki ürünlerle buluşmasını sağlıyor. Bu hafta Cuma günü yayınlanan aktüel katalogda farklı ürünler yer almazken, kırtasiye ürünlerinden oluşan bir katalog satışa sunuldu. İşte bu hafta Cuma günü BİM'de satışa sunulan kırtasiye ürünleri kataloğu ve önümüzdeki hafta satışa çıkacak tüm kataloglar.





 

Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi