Anadolu Üniversitesi duyurdu: Kayıtların süresi uzatıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anadolu Üniversitesi duyurdu: Kayıtların süresi uzatıldı!
A
a

Anadolu Üniversitesi, sınavsız İkinci Üniversite kayıtlarını yoğun talep nedeniyle 21 Ekim 2024 tarihine kadar uzattı. Öğrenciler, ön lisans ve lisans programlarına kayıt olma fırsatını kaçırmamak için başvurularını online olarak gerçekleştirebilirler.

Sütiş Eskişehir

Anadolu Üniversitesi, sınavsız İkinci Üniversite kayıtlarını gelen yoğun talep üzerine 21 Ekim 2024 tarihine kadar uzattı. Hayalleri bir diplomaya sığmayanlar için ön lisans ve lisans programlarına kayıt olma imkanı devam ediyor.

İkinci Üniversite kapsamında, herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alan veya mezun olanlar, lisans ve ön lisans programlarına başvurabiliyor. Ön lisans eğitimi alanlar ve mezunlar ise yalnızca ön lisans programlarına başvurabilir.

2024-2025 öğretim yılı için kayıt işlemleri 16 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve yeni tarih olan 21 Ekim 2024’te sona erecek. Sınavsız İkinci Üniversite ile öğrenciler, 39 ön lisans ve 21 lisans programında okuma fırsatı buluyor. Ayrıca, 30 binin üzerinde ders materyaline ücretsiz erişim imkanı sunuluyor. Anadolu Üniversitesi, 81 ilde 110 sınav merkezi ve büro desteği ile öğrencilere ek olanaklar sağlıyor.

Kayıt işlemleri, online olarak gerçekleştiriliyor. İkinci Üniversiteye başvurmak isteyen adayların, aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile kayıt yaptırması yeterli. Daha fazla bilgi için ikinciuniversite.anadolu.edu.tr web sitesi ziyaret edilebilir.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi