Akdeniz'in derinliklerinde Eskişehir'in büyük zaferi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akdeniz'in derinliklerinde Eskişehir'in büyük zaferi!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Sualtı Görüntüleme Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Sporcularımız, farklı kategorilerde birden fazla altın madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak altın madalyalarla döndü.

Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen şampiyonada, su altı fotoğrafçılığı ve görüntüleme alanında en iyi performansları sergileyen sporcular, 11 ayrı kategoride ödüller kazandı. Katılımcılar, Akdeniz'in derinliklerindeki deniz faunası, florası, amforalar ve batıklar gibi doğal ve tarihî unsurları ölümsüzleştirmek için dalışlar gerçekleştirdi.

Erkan Balk altın madalya kazandı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nden Erkan Balk, video film kategorisinde ve 60 saniye video kategorisinde altın madalya kazandı. Ayrıca video bireysel kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Hakan Başar Türkiye Şampiyonu ve ikincisi oldu

Diğer bir sporcu Hakan Başar ise fotoğraf dalında Türkiye Şampiyonu olurken, tema dalında birinci ve modelli geniş açı yaratıcı dalda Türkiye ikincisi oldu. Bireysel sıralamada da Türkiye ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, müsabakaların genel toplamında Türkiye üçüncüsü olarak ödüllendirildi. Kulüp sporcuları ve dalış eşleri Efe Akçakayalıoğlu ile İrfan Çalo da şampiyonada mükemmel performanslarıyla dikkat çekti.

Ödül töreni, Kaş Meydanı’nda düzenlenerek dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Bu büyük başarı, Eskişehir’in su altı sporlarındaki yeteneklerini ve ulusal düzeydeki güçlü temsilini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi