AK Parti Eskişehir Milletvekili Dönmez’den Cumhuriyet Bayramı'na özel mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Eskişehir Milletvekili Dönmez’den Cumhuriyet Bayramı'na özel mesaj
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, cumhuriyetin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en büyük eseri olduğunu vurguladı. Dönmez, bu önemli mirası gelecek nesillere aktarma sorumluluğunun altını çizerken, Türkiye’nin son yıllardaki büyüme ve gelişimine de dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dönmez, cumhuriyetin, milletin bağımsızlık aşkı ve vatan sevgisinin en büyük eseri olduğunu vurguladı.

Mesajında, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde kazanılan zaferin ardından kurulan cumhuriyetin bağımsızlığın sembolü olduğunu belirten Dönmez, "Bugün bizlere düşen görev, bu mirası gelecek nesillere en güçlü şekilde aktarmak, Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşımaktır," dedi.

Dönmez, Türkiye'nin son yıllarda her alanda büyüyen ve güçlenen bir ülke haline geldiğini ifade ederek, enerji sektörü başta olmak üzere yapılan yatırımlar ve elde edilen başarılarla ülkenin dünya arenasında daha sağlam bir konuma yükseldiğini vurguladı.

"Aynı zamanda, TUSAŞ'a yapılan hain saldırıyı ve PKK başta olmak üzere tüm bölücü unsurları kınıyoruz," diyen Dönmez, bu alçakça saldırıları lanetlediklerini belirtti.

Dönmez, Türkiye Cumhuriyeti'nin terörle mücadelede kararlı olduğunu, bu tür girişimlerle milletin birliğinin asla bozulmayacağını ifade ederek, "Cumhuriyetin sonsuza dek yaşatılması adına birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

Dönmez, aziz milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi