Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı (Kalben Sağdıç kimdir?)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı (Kalben Sağdıç kimdir?)
A
a

Şarkıcı ve müzisyen Kalben Sağdıç'ın İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındığı bildirildi. Kalben'in evinde yapılan aramada 15 gram "skunk," adı verilen esrar türünün yanı sıra 2 bin euro, 730 dolar ve 1.500 lira ele geçirildi.

Sütiş Eskişehir

Kalben Tutuklandı Mı?

Operasyonu bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü gerçekleştirdi. Polis, ihbar üzerine Kalben Sağdıç olarak bilinen müzisyenin Beyoğlu ilçesindeki evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan Kalben'in evinde yapılan aramada uyuşturucu ve para ele geçirildi.

Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi uyarınca şüpheli olarak tutuklanan Kalben, ifade vermek üzere İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Kalben'in davasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kalben Kimdir?

Kalben Sağdıç, sahne adıyla Kalben olarak bilinen, 17 Ocak 1986 tarihinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğan Türk müzisyen, söz yazarı ve kadın hakları savunucusudur.

Müzikal Kariyeri:

Müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlamıştır. İlk gitarına 14 yaşında sahip olmuştur. 17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2007 yılında mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sonrası bir süre reklam yazarlığı ve senaryo yazarlığı gibi işlerde çalışmıştır. Müzik kariyerine 2013 yılında ilk teklisi "Ben Sana Vurgunum"u yayınlayarak başlamıştır. 2016 yılında ilk stüdyo albümü Kalben'i çıkarmıştır. Bu albümdeki "Yolunda Buldum" ve "Eski Sevgili" şarkıları ile geniş kitlelere ulaşmıştır. 2018 yılında ikinci stüdyo albümü Sevda'yı çıkarmıştır. Bu albümdeki "Sevdaya Düştüm" ve "Ben Seni Çok Sevdim" şarkıları oldukça popüler olmuştur. 2021 yılında üçüncü stüdyo albümü Kalben 3'ü çıkarmıştır. Bu albümdeki "Veda", "Canım" ve "Yalan" şarkıları beğeni toplamıştır.

Kalben'in Müzikal Tarzı:

Müzik tarzı pop, rock, folk ve elektronik müzik arasında bir karışım olarak tanımlanabilir.

Şarkı sözlerinde genellikle aşk, ayrılık, umut ve özgürlük gibi temaları işlemektedir.

Güçlü sesi, özgün tarzı ve samimi şarkı sözleri ile Türkiye'nin en sevilen müzisyenlerinden biridir.

Ödülleri ve Başarıları:

2017 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Kadın Solist" ve "En İyi Müzik Videosu" (Yolunda Buldum) ödüllerini kazanmıştır.

2018 yılında Kral Müzik Ödülleri'nde "En İyi Kadın Pop Sanatçısı" ve "En İyi Şarkı Sözü" (Sevdaya Düştüm) ödüllerini kazanmıştır.

2022 yılında Spotify Türkiye'de en çok dinlenen kadın sanatçı seçilmiştir.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi