Kafasına 5 el sıkmış

Türkiye Iraklı 17 yaşındaki suç makinesi bir çocuğun okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmesiyle sarsıldı. Ülkemiz – maalesef – adı konulmamış ve sessiz bir işgal altında. Sanki görünmez bir el Türkiye’yi Türksüzleştirmeye çalışıyor. Gelen sığınmacıların milli ve ahlaki değerlerimizle hiçbir alakası yok.

10 Mayıs 2024 09:36
A
a
Sütiş Eskişehir
Türkiye Iraklı 17 yaşındaki suç makinesi bir çocuğun okul müdürü İbrahim Oktugan’ı öldürmesiyle sarsıldı. Ülkemiz – maalesef – adı konulmamış ve sessiz bir işgal altında. Sanki görünmez bir el Türkiye’yi Türksüzleştirmeye çalışıyor. Gelen sığınmacıların milli ve ahlaki değerlerimizle hiçbir alakası yok. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin en önemli sebeplerinden biri de bu sığınmacılar. Üstelik isimleri her gün ayrı bir asayiş olayına karışıyor.
Sayılarının 13 milyonu bulduğu sığınmacılar, Türkiye’nin en önemli beka sorunu hâline gelmiş durumda. Acilen sığınmacıları ülkelerine geri göndermemiz gerekiyor.
Oysa ki AK Parti iktidarının sığınmacıları geri göndermek gibi bir niyeti yok. Geçtim sığınmacıları geri göndermeyi, her gün yenileri ülkemize gizlice giriyor.
Bu arada İsrail’in Filistin’i haritadan silmek niyetinde olduğunu da görüyoruz. Allah vere de 2 milyon Filistinliyi de ülkemize kabul etmeyelim.
Zaten emekli olmasına karşın, Türk çocuklarına ışık olabilmek için yeniden okula dönen İbrahim Oktugan’ın kafasına beş el ateş edilerek öldürüldüğünü görüyoruz. Böyle pırıl pırıl bir Cumhuriyet öğretmeninin böylesi acı bir sonu hak etmediği ortada. Şehit öğretmenimiz İbrahim Oktugan’a Allah’tan rahmet diliyoruz.

Özgür Özel’i gaza getiriyorlar 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in iktidara yandaş olan gazeteciler tarafından sürekli gaza getirildiğini görüyoruz. Amaç belli; seçimi Tayyip Erdoğan karşısında eze eze kazanacak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı tasfiye etmek.
Aynı tuzağın bir benzeri Kemal Kılıçdaroğlu’na da kurulmuştu. O dönemde ben, “Sayın Kılıçdaroğlu aklıselim bir kişidir; bu tuzağa düşmez” diyordum. Sonuç olarak Kılıçdaroğlu ve CHP’liler bu tuzağa düştüler ve muhalefet güle – oynaya kazanacağı seçimi kaybetti.
“Tarih tekerrürden ibarettir” demişler. Bakalım bu kez CHP’nin yeni genel başkanı, tıpkı eskisi gibi gaza gelecek mi? Hep birlikte göreceğiz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi